-->

PalvelutSISUSTUSPALVELU

Sisustuspalveluissa pyrin luomaan kodista viihtyisän, toimivan ja asiakkaan tyyliin sopivan kokonaisuuden. Sisustuspalvelun avulla voimme suunnitella kotiisi niin pintaremontti, huonekalu, valaistus- ja tekstiilisuunnitelmaa. Voin auttaa niin suuremmissa, kuin pienemmissäkin sisustuspulmissa! Myöskin liiketilasuunnittelut.

STAILAUSPALVELU

Stailauspalvelussa autan asiakasta luomaan kodista viihtyisän, mutta vain vanhoilla huonekaluilla ja esineillä, hankkimalla korkeintaan muutamia pieniä sisustushankintoja. Stailauspalvelussa mietitään, miten kotiin saataisiin uutta ilmettä tai vaikka lisää tilaa. Sisustamisen ei tarvitse olla aina kallista, eikä siinä tarvitse pakolla tehdä uusia hankintoja! 

KODIN JÄRJESTELYPALVELUT

Vallitseeko kotonasi tavarapaljous tai jatkuva kaaos? Eikö tavaroille löydy omia paikkoja tai onko laatikoissa kaikki sotkussa ja tavarat aina hukassa? Kodin järjestelypalveluissa autan sinua niin pienissä, kuin isoissakin kokonaisuuksissa. Autan myös tavaran karsimisessa ja luomaan järkevät säilytyskalustot, minkä avulla arkesi helpottuu ja saat pidettyä järjestyksen paremmin kasassa.
Myöskin yksityiskotien lisäksi teen työpaikkojen, kuolinpesien ja varastoiden raivauksia ja järjestelyitä. 


ASUNTOKUVAUKSET

Oletko laittamassa asuntoasi tai kiinteistöäsi myytäväksi? Hyvät kuvat herättävät mahdollisen ostajaehdokkaan kiinnostuksen ja asiakkaat tulevat mieluusti katsomaan kohdetta, mikäli myynti-ilmoituksessa on myyvät kuvat! Käytössäni on järjestelmäkamera, jolla olen kuvannut useita myyntikohteita. Hintaan kuuluu max. 20 muokattua kuvaa (sis. ulko ja sisäkuvat) joita voi halutessaan käyttää asunnon myynti-ilmoituksessa.

Asuntokuvauksen yhteyteen mahdollista myös tilata stailaus tai sisustuspalvelu!

Tarjoukset ja hintakyselyt sähköpostitse!
miinakaroliina@hotmail.com